Groene stroom

Deskundig advies

Ook voor particulier

NE Winddelen.

Duurzaam energie opwekken met eigen Winddelen. De molen “Het Vliegend Hert” van Noord Energie.

Stap óók over op duurzaam.

Via Noord Energie word jij mede-eigenaar van een windmolen en wek je jouw eigen elektriciteit op. Noord Energie splitst een windmolen in duizenden stukjes: Winddelen. Als eigenaar van een Winddeel heb je recht op een deel van de elektriciteit die de windmolen opwekt. Die groene stroom wordt vervolgens van je eigen energierekening afgetrokken. Dat levert je gegarandeerd groene stroom, een vaste lage prijs en financieel voordeel op. Zonder gedoe.

Voordelig en een vaste prijs

De elektriciteit die je met jouw Winddelen zelf produceert, hoef je dus niet meer in te kopen. Hoe meer Winddelen jij hebt, des te minder elektriciteit je nog moet bijkopen. Omdat de kosten van Winddelen vooraf vaststaan, heb je tijdens de jarenlange levensduur van de windmolen geen last meer van wisselende energieprijzen. Een geruststellend idee.

De coöperatie

Alle eigenaren van één windmolen vormen de leden van de coöperatie van die molen. De coöperatie wordt geleid door het bestuur. Daar heb je zelf geen omkijken naar.

De elektriciteit die jouw winddelen produceren wordt door Noord Energie verrekend met je verbruik. Ook zullen we elektriciteit bijleveren voor de momenten dat het minder waait. Om dit te kunnen doen is het nodig dat jij klant wordt voor elektriciteit en eventueel gas bij Noord Energie. Dat heeft voordelen: je hebt één aanspreekpunt voor zowel je Winddelen als je energie. Daarnaast is het financieel aantrekkelijk: je gaat elektriciteit opwekken met eigen Winddelen en gas leveren we tegen een scherpe prijs.

Waar staat de windmolen?

De windmolen “Het Vliegend Hert” staat in Rouveen en gaat vanaf april 2019 stroom leveren.

Vraag meer informatie aan

Wij vertellen je graag meer over Winddelen. Hoeveel heb je er nodig? Wat is de investering en hoe snel verdien je die terug? Klik op onderstaande button en we nemen snel contact met je op. Wie weet krijg jij dan binnenkort 100% groene stroom van je eigen windmolen.

Ontdek de voordelen van Eigen winddelen.

Herenwal 40
8441 BA  Heerenveen
E: info@noordenergie.nl
T: 085-060 66 44

KvK: 76910997

Contact

Klant & contact

 

© 2020 NoordEnergie.nl Heerenveen alle rechten voorbehouden | BTW: NL860836861B01 | IBAN: NL64ABNA0832918814 Noord Energie services| Realisatie: Bureau Pixzl | Privacystatement | Algemene voorwaarden | Voorwaarden NE zakelijk | Kwaliteitscriteria | Herroeping | Transportovereenkomst | Noord Energie maakt gebruik van de leververgunning van ServiceHouse B.V.